Merdiso Administrator

Data inscrierii: 13/Oct/2007 Mesaje: 111
|
Trimis: 11/12/2007 12:31 Titlul subiectului: Tutorial De Creere A Unui Film De Cs |
|
|
Pentru inceput trebuie sa aveti un demo (.dem).
Acum va trebuie programul Fraps .Intrati in el,si la "movies" acela de sus,la "change" alegeti folderul unde vreti sa fie puse fazele dorite din demouri.Apoi la "Visual Capture Hotkey" lasati "f9" sau ce buton vreti,si apoi il lasati programul fraps deschis.
Intrati in counter strike,deschideti demoul care vreti cu comanda "playdemo nume.dem".Cand ajungeti la faza dorita din demo,apasati "F9" si cand vreti sa o opresteti,apasati tot "F9".Aceste faze din demouri se salveaza ca "avi"-uri in folderul care l`ati ales in fraps.
Dupa ce ati terminat,iesiti din fraps si counter strike.Intrati in Sony Vegas,e cel mai bun.
Intrati in Sony Vegas,si jos alegeti folderul unde va sunt fazele acelea din demouri.
Iei un filmulet,si il pui sus unde e acel tabel mare.Asa pui mai multe filmulete cum vrei tu.Le pui unu dupa altu.Ca sa pui sa inceapa o faza peste alta,dai cu scrolu mai aproximativ de faze,si a 2 faza o pui putin peste prima,sau cat vrei,tot faci,si o sa vezi cum iasa.
Acum dai "play" [semnu acela de play] si vezi cum a iesit.Asa faci si la urmatorul si etc.
Cum sa dai effecte
Jos este "Transitions" si dau click pe el.Acolo sunt mai numeroase chestii,cum sa apara urmatoarea faza.Nu sunt bine sa fie utilizate mult ca ocupa mai mult.
Cum pui scris
Insert > Video Track",selectezi trackul,ce ti`a aparut si apoi "Insert > Text Media...".
Stergi ce scrie acolo "Sample Text" si scrii ce vrei.Si te mai prinzi pe acolo effecte la scris si etc..Apoi dai X.
Iti apare acolo in tabelul acela mare,si tu il pui unde vrei.
Cum faci sa faci "slow" adica sa fie mai mica viteza la o faza.
Iei o faza,si o pui in tabelul de sus.Click dreapta pe faza,si "Insert/Remove Envelope" si dai "Velocity".
Pe faza,iti apare o linie verde,daca o duci in jos,se misca mai incet,daca in sus,se misca mai repede.Daca pui prea repede,se v`a repeta faza.Daca pui prea incet,faza nu se v`a repeta.Va trebuie sa o faci mai mare faza,sa o lungesti.O iei din porțiunea dreapta,si o lungesti.
Cum faci sa se vada de mai aproape
Pui o faza in tabel,click dreapta pe ea,si mergi la "Video Event Pan/Crop..." si acolo faci mai mic cercul.Sper sa te descurci,nu am cum sa explic.
Cum sa faci sa nu ocupe mult filmul
Salvezi "Render as... > si apoi alegi .mpeg !! " .... daca nu merge,salvezi,si apoi "open>si deschizi mpeg`u,adica filmu".Si apoi,il salvezi iar in mpeg.
Cum sa pui muzica
*"File>Import>Media" alegi mel care o vrei.Trebuie sa selectezi "Project Media" de jos,unde era si "Transitions" si acolo iti va aparea melodia.O pui in tabelul mare de sus,si o pui sub fazele acelea . |
|